YRITYKSEN TARINAA

Nimeni on Juha Ketomäki ja olen Fieldhill Guitarsin eli härmäläisittäin Ketomäki Kitaran perustaja. Noin 20 vuotta sitten täräytin hapuilevasti ystäväni akustisella kitaralla ensimmäisen e-molli sointuni ja jäin samantien koukkuun. Marssin seuraavana päivänä musiikkiliikkeeseen ja lähdin pois ikionnellisena Yamaha C-40 kitaran omistajana. Näin jälkeenpäin ajateltuna herkkä nylonkielinen klassinen kitara ei ollut ehkä paras valinta sointujen rämppäämiseen nakkisormilla mutta kipinä kitaran soittamiseen oli syttynyt eikä paluuta ollut!

Kuluneiden vuosien aikana akustinen kitara on vaihtunut sähkökitaraan ja edelleen suhtaudun suurella intohimolla erilaisiin kitaroihin (mukaan lukien bassokitarat) ja laitteisiin. Käsistä lähteneen innostuksen ansiosta on telineessä käynyt vuosien saatossa melkoinen määrä soittimia ja muuta soitinkamaa. Samalla olen saanut tutustua sekä hienoihin soittimiin että samanhenkisiin musiikin harrastajiin. Olen saanut olla mukana keikkailemassa ja esiintymässä monenlaisissa tapahtumissa aina katusoittamisesta isompiin hääjuhliin - edelleen tartun kitaran varteen samalla innolla kuin ennen.

Hiljalleen alkoi syntyä halu uppoutua soittimien ja soittajien maailmaan täysipäiväisesti ja päätin perustaa yrityksen, jonka kautta voisin palvella kokonaisvaltaisesti sekä lajin parissa aloittelevia että jo sille sydämensä menettäneitä konkareita. 

Soittajan sydämellä ja innolla.

Juha / Fieldhill Guitars