SOITINHUOLTO

Onko soittimesi raskas soittaa? Ovatko kielet korkealla tai kitara ei pysy vireessä? Soittaminen on todella paljon mukavampaa trimmatulla ja helpposoittoisella soittimella. 

Aktiivisena soittajana ja keikkailevana kitaristina osaan varmasti auttaa sinua saamaan soittimestasi enemmän irti. Soitinhuolto on tarkkaa käsityötä, jossa jokainen säädettävä soitin arvioidaan ja huolletaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. 

Jos et ole aivan varma minkälaisista säädöistä tykkäät, etsitään yhdessä juuri parhaiten sinun soittotyyliisi sopivat säädöt.

Soittimen esitiedot ja tarvittavat huoltotoimenpiteet käydään aina yhdessä läpi. Olen hyvissä ajoin yhteydessä, jos havaitsen lisähuoltoa ilmeneviä tarpeita.

Tuo soittimesi hellään hoivaani, jotta saat siitä entistä enemmän irti!

Kysy tarjousta, jos olet tuomassa useampia soittimia huoltoon.

ÄÄNENTOISTO

Hohdetta lisäävä osa soittajan elämää on tietysti esiintyminen liveyleisön edessä. 

Esiintymisten kautta luotu yhteys toisiin ihmisiin on mieleenpainuva kokemus. Tämän takia haluan yritykseni kautta tarjota mahdollisuuden live-esiintymisiin yksin tai bändin kanssa. Hyvä äänentoisto luo tunnelmaa myös juhliin, puhetilaisuuksiin tai karaokeen.

Vuokramaani setit taipuvat hyvin erilaisiin tarpeisiin puhetilaisuuksista taustamusiikkiin tai pienen bändin esiintymisiin. Äänentoistolaitteet ovat helppokäyttöisiä ja opastan mielelläni kasauksessa ja käytössä.

Jos valikoimasta ei löydy tarvitsemaasi, älä epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä neuvoa. Räätälöidään yhdessä tarpeisiisi sopiva paketti.


Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi niin otan Sinuun yhteyttä