Käyttöehdot

Toimitusehdot ja toimitustavat

1.Matkahuolto

Etämyynnistä ostetut soittimet ja pientarvikkeet toimitetaan asiakkaalle Matkahuollon pakettipalveluiden kautta asiakkaan valitsemaan toimipisteeseen. Normaali toimitusaika on 1-3 arkipäivää.

2. Posti

Pienemmät tarvikkeet kulkevat asiakkaalle Postin kautta.

3. Tuotteiden toimitus Jyväskylä-Laukaa alueelle

Kuljen autolla säännöllisesti Laukaan ja Jyväskylä väliä, joten kysy mahdollista toimitusta esimerkiksi soittimien toimitusta varten. 

Maksutavat ja hinnat

Verkkotilauksissa maksuvaihtoehtoja toimivat Checkout.fi -palvelun kattavat maksuvaihtoehdot. Katso tarkemmat palvelun tiedot osoitteesta https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Maksuvälineiksi paikan päällä asioidessa käyvät pankkien maksukortit, Apple ja Google Pay sekä käteinen.

Verkkokaupan hinnat ovat voimassa ainoastaan verkkokaupassa. Fieldhill Guitars pidättää oikeuden peruuttaa tilauksen inhimillisen hinnoitteluvirheen vuoksi.

Arvonlisävero ja hinnat

Käytettyjen soittimien ja laitteiden myynnissä sovelletaan marginaaliverotusta. Soitinhuollon, äänentoistolaitteiden vuokrauksen sekä uusien tuotteiden osalta arvonlisävero on 24%.

Palautusoikeus etämyynnissä

Kilpailu- ja kuluttajaviraston ohjeistuksen mukaan etämyynnistä ostettu tuote on mahdollista palauttaa 14 päivän kuluessa tavaran vastaanotosta. Tämä antaa asiakkaille mahdollisuuden tutustua tuotteeseen samalla tavalla kuin paikan päällä asioidessa. Haluan että olet ostettuun tuotteeseen tyytyväinen ja pyrin aina kuvailemaan ja kuvaamaan tuotteen todellisen kunnon mahdollisimman rehellisesti.

Tuotepalautuksissa asiakkaan vastuulla on pakata tuote (tai tuotteet) turvallisesti ja palauttaa se samassa kunnossa kuin ne olivat myytäessä. Myös mukana tulleiden mahdollisten dokumenttien,tarvikkeiden ja pakkauksien on oltava virheettömiä.

Asiakas myös vastaa tuotteiden lähetyskustannuksista, jos myytävä tuote on myyjän kuvauksen mukainen eikä ole viallinen.

Mahdollinen tuotteen arvonalennus huomioidaan asiakkaalle palautettavassa summassa, jos edellä mainitut ehdot eivät toteudu.

Lähetystiedot asiakaspalautuksille Matkahuollon tai Postin kautta:

Fieldhill Oy / Juha Ketomäki

Y-Tunnus: 3114480-8

Pienkuukkalantie 22, 41310 Leppävesi

045 266 5212

juha@fieldhillguitars.com

Otathan yhteyttä, jos jokin asia askarruttaa.